T-Desk 2.2

T-Desk 2.2

Пристигна новата апликација од Тригер Дооел – T-Desk 2.2. Почувствувајте го новиот модерен дизајн во кој е интегрирана старата и тестирана функционалност.

T-Desk 2.2 ги спојува естетиката и динамиката. Новиот софтвер нуди напредни решенија за ресторанското работење и побрз пристап до податоците од било кога досега.

T-Desk 2.2 Сега вклучува работење во модули и вклучува 2 нови модула како:

  1. Модул за малопродажба/маркет/бутик/тобако
  2. Модул за Fast Food/Pizza/Достава на храна – Кој е прилагоден за работа на Windows touch screen

Пробната верзија на новата апликација T-Desk 2.2 е достапна тука https://triger.mk/download/

Времетраењето на пробниот период е 7 календарски денови

Шифрата за најава на тест корисник е 000000

Leave a Reply