Blog

Добредојдовте во светот на софтверот

Новата верзија Triger-Desk 2.2 сега достапна за бесплатен download. Симнете и пробајте ја 7-дена бесплатно! Free Download


Тригер нуди најкомплетни решенија, целосна и професионална подршка.

Олеснете си ја вашата работа со помош на нашите апликации

Најдобрите решенија за материјално и финансово работење

Целосна функционалност и логика во нашиот софтвер. Програми кои се лесни за користење и се комплетно прилагодени за работа само на тастатура

Ние сме решение за вас и вашиот бизнис доколку барате програми за:

  • Сметководствено биро
  • Бензинска станица
  • Кафеана, Ресторан или Бар
  • Маркет
  • Игротека
  • Магацин
  • Месарница
  • Тобако
  • Авто Перална

Ви стоиме на целосно располагање и нудиме флексибилни цени за оддржување и инсталацијата.

Тригер ДООЕЛ