Новости

Промотивна понуда за touch-screen модулот на Т-Desk до 31. Јануари. 2024. Нарачајте го овој производ и ќе ја добиете апликацијата бесплатно со 1 месец бесплатна стручна поддршка. Доколку отварате нов бизнис или сакате да го дигитализирате процесот на продажба во веќе постоечки бизнис, Тригер дава понуда каде што би можеле […]

Нудиме голем попуст за надоградба кон новата верзија на Тригер, T-Desk 2.2 Имате можност да го модернизирате вашиот софтвер и да бидете во чекор со современите побарувачки на POS (point of sale) функциите. Сега го нудиме новиот софтвер со 50% попуст. T-Desk 2.2 сега работи со повеќе модули и без […]

Пристигна новата апликација од Тригер Дооел – T-Desk 2.2. Почувствувајте го новиот модерен дизајн во кој е интегрирана старата и тестирана функционалност. T-Desk 2.2 ги спојува естетиката и динамиката. Новиот софтвер нуди напредни решенија за ресторанското работење и побрз пристап до податоците од било кога досега. T-Desk 2.2 Сега вклучува […]

Компанијата ТРИГЕР ДООЕЛ Скопје, во 2021 год. ќе прослави 30 години од формирањето (01.06.1991 год.)Како долгогодишен партнер на УГОСТИТЕЛИТЕ со популарниот компјутерски програм за ресторанско работење ТРИГЕР (HUROMAT), компанијата направи скратена верзија наистиот програм под име RESTORAN и планираше да го понуди за користење во јубилејната година БЕЗ НАДОМЕСТ. Во […]