ПРОМОТИВНА ПОНУДА!

ПРОМОТИВНА ПОНУДА!

Промотивна понуда за touch-screen модулот на Т-Desk до 31. Јануари. 2024. Нарачајте го овој производ и ќе ја добиете апликацијата бесплатно со 1 месец бесплатна стручна поддршка. Доколку отварате нов бизнис или сакате да го дигитализирате процесот на продажба во веќе постоечки бизнис, Тригер дава понуда каде што би можеле да видите зошто нашата апликација ќе ги задоволи потребите за вашиот бизнис.

Оваа апликација е совршена за угостителски објекти каде што нарачката се прима и служи во брз времеснки рок и нема потреба од работа со повеќе маси/сметки. Сепак, оваа апликација нуди можност за зачувување на неколку сметки/маси истовремено, што значи дека не мора секогаш нарачката и наплатата да се случат во истиот момент. Што друго нуди оваа апликација:

  • Можност за супер-брз тек на процесот на нарачување (touch-screen).
  • Лесна поделба на произвводите по категории
  • Современ изглед
  • Работа со повеќе пунктови (разделени слипови (маркери) за секој оддел – на пр. Кујна, Шанк, Доставувач…).
  • Печатење на адресата за достава на самиот маркер.
  • Фунционалност со сите фискални принтери/каси кои се користат во Македонија.
  • Пратење на промет (промет по датум, промет од-до датум, промет по келнер, промет по фискални, промет од картички, промет од фактури)
Изглед на апликацијата

Leave a Reply