50% Попуст за стари корисници

50% Попуст за стари корисници

Нудиме голем попуст за надоградба кон новата верзија на Тригер, T-Desk 2.2

Имате можност да го модернизирате вашиот софтвер и да бидете во чекор со современите побарувачки на POS (point of sale) функциите. Сега го нудиме новиот софтвер со 50% попуст.

T-Desk 2.2 сега работи со повеќе модули и без потреба од интернет конекција, правејќи ја погодна за голем спектар на мали/големи бизниси.

Ресторан:

Фаст Фуд

Маркет:

Leave a Reply