Известување

Известување


Компанијата ТРИГЕР ДООЕЛ Скопје, во 2021 год. ќе прослави 30 години од формирањето (01.06.1991 год.)
Како долгогодишен партнер на УГОСТИТЕЛИТЕ со популарниот компјутерски програм за ресторанско работење ТРИГЕР (HUROMAT), компанијата направи скратена верзија на
истиот програм под име RESTORAN и планираше да го понуди за користење во јубилејната година БЕЗ НАДОМЕСТ.
Во овој период, кога треба да им се дозволи на Угостителските објекти да работат и им треба помош за побрзо да закрепнат од последиците на ПАНДЕМИЈАТА, Компанијата одлучи тоа да го направи сега.
Програмот се наоѓа на WEB страната на компанијата
www.triger.mk
Достапен на сите заинтересирани досегашни и нови корисници.
На страната има упатства како да се инсталира програмот кај корисникот.
За корисници кои не се вешти со INTERNET, треба да се јават на телефон 070 267 027 (Кипро).

Leave a Reply